Weegschalen

De weegschalen van LRE onderscheiden zich ten opzichte, van vaak goedkopere, modellen door haar professionele kwaliteit. Hierdoor gaan de weegschalen van LRE vaak meerdere jaren, in combinatie met goed gebruik en onderhoud, zonder enige problemen mee. Daarnaast wordt iedere weegschalen speciaal door de Technische Dienst van LRE gecontroleerd op gewicht en nauwkeurigheid, voordat deze naar u wordt verstuurd. Wordt de weegschaal naar het buitenland verzonden? Dan zal de TD de gravitatie, oftewel de zwaartekracht hierop aanpassen in de weegschaal. Wist u dat dit voor ieder land/regio anders is? Wijzigt u de gravitatie niet, dan kan een weegschaal in nabij gelegen landen als België en Duitsland al een afwijking in gewicht tonen.

Bekijk ons aanbod weegschalen

 

Een weegschaal voor verschillende sectoren

LRE biedt een breed scala aan weegschalen voor in diverse branches als de tuinbouw, winkels en delicatssenzaken, middel en zware industrie, laboratoria en medisch. Bent u op zoek naar een staand, uiterest robuust of een inbouw weegschaal? LRE heeft voor iedere vraag een passende, professionele weegoplossing. Bij LRE staat kwaliteit en een tevreden klant altijd op 1. Bent u op zoek naar een specifieke weegoplossing voor bijvoorbeeld het afwegen van pallets? Dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken en een passend voorstel te kunnen doen. Kies daarom voor de kwaliteit, precisie en service van LRE Weegtechniek.

Bekijk ons aanbod professionele weegschalen:

categorie_winkel.jpg  categorie_industrie.jpg  categorie_lab.jpg  categorie_medisch.jpg

Laat u adviseren als u op zoek bent naar een perfecte weegschaal

Weet u al wat voor weegschaal u moet kiezen? Laat u helpen door onze vakmensen en weeg op een betrouwbare en nauwkeurige manier het materiaal waarvan u het gewicht wilt weten. Doordat wij weegschalen ook repareren, kalibreren en certificeren, kunt u voor al uw vragen en aanpassingen bij één bedrijf terecht. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina te vinden is.

Service weegt zwaar mee bij het onderhoud van uw weegschaal

Tevreden klanten, daar draait het om bij LRE Weegtechniek. Zo maakt u ook gebruik van onze aanvullende diensten, zoals: reparatie, kalibratie en certificatie. Vragen? Stel ze door te bellen naar (+31)(0)252-532436.

elektronischeweegschaal | geijkte weegschaal | grammen weegschaal | vloerweegschaal | telweegschaal | bankweegschaal | pakketweegschaal |
precisie weegschaal |

Roel beantwoordt al je vragen over dit product!

Bel of mail voor meer informatie over dit product en de service die LRE kan bieden.

Telefoon: 0252-532436