Over ons

LRE Weegtechniek is een familiebedrijf. Het bedrijf is in 1993 opgericht door Ad Borgman. Na ruim 23 jaar gewerkt te hebben in de weegbranche was het volgens hem tijd voor een nieuwe uitdaging en richtte hij LRE Weegtechniek op.
LRE Weegtechniek is vernoemd naar zijn kinderen. De drie letters LRE staan dan ook voor: Lisette, Roel en Eefje Borgman.

Na vijf jaar kwam in 1998 de volgende generatie, Roel Borgman (zoon) in het familiebedrijf en enkele jaren later ook zijn dochter, Eefje Borgman. De nieuwe generatie zet vandaag de dag de bedrijfsvoering voort.
Waarbij Ad nog altijd actief is voor LRE Weegtechniek.

Eefje Borgman van LRE WeegtechniekRoel Borgman van LRE Weegtechniek

Wat doen we?

Een tevreden klant staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met een vast team zorgen wij er niet alleen voor dat u verzekerd bent van de juiste meetmiddelen, maar bieden wij u ook de juiste ondersteuning op het gebied van inspectie, kalibratie en reparatie.

LRE Weegtechniek is de importeur van CAS, AND, Yamato en Bruss weegschalen voor de gehele Benelux.
Met jarenlange ervaring in de branche en wereldwijd klanten in diverse markten kunnen wij u voor iedere situatie een passende, innovatieve weegoplossing aanbieden. Naast een breed scala aan weegapparatuur en losse componenten bieden wij u ook de mogelijkheid om een weegoplossing geheel op maat te laten maken.

Ons aanbod

LRE Weegtechniek biedt u een volledig aanbod aan weegschalen die bruikbaar zijn in diverse markten.
Veel van onze weegschalen zijn van het merk CAS. CAS weegschalen worden naar meer dan 110 landen in de gehele wereld geëxporteerd. Mede hierdoor is CAS één van de grootste weegschaalfabrikanten op dit moment.
LRE Weegtechniek heeft al vele jaren een zeer prettige samenwerking met CAS. CAS staat voor innovatieve en kwalitatief uitstekende weegschalen. Naast CAS biedt LRE u weegoplossingen van de volgende fabrikanten:

overzicht_leveranciers_1.jpg

Eigen productie weegschalen

De jarenlange kennis en expertise die LRE Weegtechniek heeft opgedaan in de branche is omgezet naar een geheel eigen productie aan weegschalen. Met trots bieden wij u de DTS-V serie aan. De weegschalen zijn voorzien van de nieuwste technieken die er niet alleen voor zorgen dat u uw producten sneller en effectiever kunt afwegen, maar u door een gekoppelde datamanager ook inzage biedt in arbeid en product. In de prakrijk is naar voren gekomen dat door het gebruik van deze weegschalen aanzienlijk bespaard kan worden en overbodige kosten verleden tijd zijn.
Benieuwd naar ons aanbod in deze serie weegschalen? Klik dan hier voor onze LRE-Solutions website.