Nieuws

Uitlevering dubbele checkweger Ton- v.d. Maarel

De controle van puntpaprika’s op gewicht bij Ton- v.d. Maarel in Kwintsheul. Dit wordt uitgevoerd op een checkweger met dubbele transportband en enkele indicator, welke aangesloten zijn op twee aanvoerlijnen. Bij het passeren van de checkweger wordt iedere verpakking 100% gecontroleerd op gewicht. 

Lees verder

Het online klantenportaal

Het online klantenportaal is een uniek platform die de complete administratie als certificering en onderhoud voor u vezorgt. Zo bent u er zeker van dat u altijd de juiste documentatie op orde hebt bij controle door instanties.

Lees verder

Een explosiegevaarlijke weegomgeving

Een ATEX weegschaal is een weegschaal of weegsysteem dat zonder gevaar kan worden geplaatst in een explosiegevaarlijke omgeving. Hierbij is het binnenwerk van de weegschaal zodanig geconstrueerd dat er geen kortsluiting kan ontstaan, welke kan lijden tot een explosie.

Lees verder

Project HAVO kortgesloten

We zijn erg verheugd om u te kunnen melden dat het project met onze klant HAVO B.V. vorige week is kortgesloten. Het complete project, bestaande uit 4 dynamische checkwegers en 8 nauwkeurige balansen zullen HAVO ondersteunen bij het afwegen van onder meer: verf, lijm en plastic producten, onder E-teken certificering

Lees verder