Nieuws

Case study De Haan Petfood online

De Haan Petfood produceert blikjes diervoeding op basis van een gemiddeld gewicht, welke naar ruim 40 landen wereldwijd worden geëxporteerd. Het wegen met E-teken en de klantevering is verwerkt in een case. Lees de case hier.

Lees verder

Laatste dag Meat Expo

Van 30 september t/m 3 oktober is LRE Weegtechniek aanwezig bij de MeatExpo te Kortijk. Kom gerust langs op stand 4102 in hal 4.1 en ontdek de laatste innovaties op het gebied van wegen en registreren.

Lees verder

Bezoek LRE tijdens de Meat Expo

Vier dagen lang is Meat Expo het forum waar het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. Ook dit jaar is LRE aanwezig van 30 september t/m 3 oktober met een eigen stand.

Ons team ontvangt u graag in hal 4, stadnummer 4102.
Nog geen tickets? Registreer gratis via onze unieke registratielink.

Lees verder

Nitea en LRE verstevigen samenwerking

Op 11 oktober zijn Nitea en LRE overeengekomen nauwer te gaan samenwerken op het gebied van productontwikkeling en support. Door het realiseren van standaard koppelingen tussen de Work-IT software van Nitea en de weegschalen van LRE zullen wederzijdse klanten in de glastuinbouw profiteren. 

Lees verder

Tot wel 25% besparen op arbeid?

Realiseer dit met onze DTS-V Serie. De unieke LED bar informeert de gebruiker exact hoeveel stuks product toegevoegd of weggenomen moeten worden. Zo weegt u snel en nauwkeurig met een minimaal gewicht aan give-away.

Lees verder