Nieuws

Een explosiegevaarlijke weegomgeving

Een ATEX weegschaal is een weegschaal of weegsysteem dat zonder gevaar kan worden geplaatst in een explosiegevaarlijke omgeving. Hierbij is het binnenwerk van de weegschaal zodanig geconstrueerd dat er geen kortsluiting kan ontstaan, welke kan lijden tot een explosie.

Lees verder

Project HAVO kortgesloten

We zijn erg verheugd om u te kunnen melden dat het project met onze klant HAVO B.V. vorige week is kortgesloten. Het complete project, bestaande uit 4 dynamische checkwegers en 8 nauwkeurige balansen zullen HAVO ondersteunen bij het afwegen van onder meer: verf, lijm en plastic producten, onder E-teken certificering

Lees verder

Nieuw: GF-A & GX-A Precisie Weegschalen

LRE introduceert met trots de nieuwe apollo serie precisie weegschalen. Naast een zeer hoge nauwkeurigheid en een stabilisatietijd van slechts 1 seconde is deze serie uniek in haar soort door een schok detectie functionaliteit.

Lees verder

LRE reduceert Give-Away met slimme software

De software ondersteunt u om de controle over elk onderdeel van het verpakkingsproces terug te krijgen. Inzicht in de individuele of totale verpakkingsnelheid, give-away en gemiddelde snelheid per minuut? De software van LRE helpt u eenvoudig en snel!

Lees verder