Nieuws

LRE reduceert Give-Away met slimme software

De software ondersteunt u om de controle over elk onderdeel van het verpakkingsproces terug te krijgen. Inzicht in de individuele of totale verpakkingsnelheid, give-away en gemiddelde snelheid per minuut? De software van LRE helpt u eenvoudig en snel!

Lees verder

LRE Lanceert een Nieuwe Website

In 2018 heeft LRE een nieuwe website gelanceerd gericht op slimme weeg- en softwareoplossingen voor diverse markten. Op de website vindt u ons eigen ontwikkelde DTS-V weegoplossing in diverse set-ups.

 

Lees verder

Case study De Haan Petfood online

De Haan Petfood produceert blikjes diervoeding op basis van een gemiddeld gewicht, welke naar ruim 40 landen wereldwijd worden geëxporteerd. Het wegen met E-teken en de klantevering is verwerkt in een case. Lees de case hier.

Lees verder

Laatste dag Meat Expo

Van 30 september t/m 3 oktober is LRE Weegtechniek aanwezig bij de MeatExpo te Kortijk. Kom gerust langs op stand 4102 in hal 4.1 en ontdek de laatste innovaties op het gebied van wegen en registreren.

Lees verder

Bezoek LRE tijdens de Meat Expo

Vier dagen lang is Meat Expo het forum waar het slagersambacht, de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan. Ook dit jaar is LRE aanwezig van 30 september t/m 3 oktober met een eigen stand.

Ons team ontvangt u graag in hal 4, stadnummer 4102.
Nog geen tickets? Registreer gratis via onze unieke registratielink.

Lees verder