Nieuws item

DB-II serie op bok voor het afwegen van kool

Weegschaal-voor-wegen-kool

Afgelopen week heeft LRE een mooi project mogen uitleveren voor het afwegen van kool. Het project, bestaande uit 5 volledig roestvrijstalen, verrijdbare bokken met de indicator van een DB-II bankweegschaal. De bok is voorzien van een hoge, opstaande rand met twee haken. Aan de haken wordt een zak bevestigd waarin vervolgens de kool wordt geplaatst en gewogen.

” De DB-II weegoplossing van LRE is een uitermate geschikte weegschaal voor het afwegen van kool. De zakken zijn eenvoudig aan haken te bevestigen en de bok kan door wielen aan de onderzijde snel worden verplaatst. “

Jou Inhoud Komt Hier, Jou Inhoud Komt Hier
DB-II-weegschaal-op-bok
DB-II-weegschaal-op-bok

Tot 80 werkuren mobiel gebruik


De DB-II serie bewijst zich al jaren als industriële weegschaal, welke veel wordt ingezet voor het afwegen van groentes als kool.
De verrijdbare bokken kunnen geheel mobiel gebruikt worden op diverse plaatsen binnen het bedrijf.
De DB-II serie is namelijk voorzien van een oplaadbare accu, welke bij een volle accu 80 werkuren meegaat.
Dit houdt bij een volledige werkweek, uitgaande van 40 werkuren, dat de accu slechts tweemaal in de maand opgeladen hoeft te worden.

Naast een oplaadbare accu is de DB-II serie voorzien van LCD display met achtergrondverlichting. Dit heeft als groot voordeel dat het display in een wat donkere werkomgeving ook uitstekend af te lezen is.

Interesse of meer informatie over dit project?

Neem gerust contact op, wij adviseren u graag!

    Contactpersoon (verplicht)

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Direct Telefoonnummer (Optioneel)