Nieuws

Introductie van slim wegen in Zweden

We zijn erg verheugd u te kunnen informeren dat LRE met succes een nieuwe lijn slimme weegoplossingen heeft geleverd aan Saxtorp Svamp, Zweden. Het project bestaande uit 4 DTS-V-weegtafels en 1 DTS-V-weegschaal ondersteunt het wegen van diverse soorten paddenstoelen.

Lees verder

LRE plaatst casus Lamb Weston / Meijer

Met veel trots publiceert LRE een casus, afgenomen bij Lamb Weston / Meijer te Bergen op zoom. In de casus wordt het gebruik van onze analytische balans in het laboratorium van Lamb Weston / Meijer uitgelicht.

Lees verder

LRE levert DB-II serie op bok

Mooi project uitgeleverd voor het afwegen van kool. Dit wordt uitgevoerd op onze DB-II serie, gemonteerd op een geheel roestvrijstalen bok. Aan de bok kan vervolgens aan twee haken een zak worden bevestigd, waarin de kool wordt afgewogen.

Lees verder

Uitlevering dubbele checkweger Ton- v.d. Maarel

De controle van puntpaprika’s op gewicht bij Ton- v.d. Maarel in Kwintsheul. Dit wordt uitgevoerd op een checkweger met dubbele transportband en enkele indicator, welke aangesloten zijn op twee aanvoerlijnen. Bij het passeren van de checkweger wordt iedere verpakking 100% gecontroleerd op gewicht. 

Lees verder