Nieuws item

LRE levert handmatig E-teken systeem bij “koekjesfabriek”

Periodieke-steekproef-uitvoeren-met-handmatig-e-teken-systeem-van-LRE

Afgelopen maand een nieuw, handmatig e-teken systeem uitgeleverd in combinatie met de EW-i analytische balans. Het systeem zal worden ingezet voor het uitvoeren van handmatige steekproeven bij een productiebedrijf in diverse gevulde koeken, of in de volksmond beter genoemd als “koekjesfabriek”.

Om de steekproef te starten, logt een medewerker in door zijn code op een lijst met barcodes te scannen. Vervolgens wordt vanuit een lijst met producten de barcode van het product in gescand en kunnen de opeenvolgende stappen van de steekproef worden doorlopen. De gebruiker wordt bij deze stappen ondersteunt met instructies op het beeldscherm van de PC.

Handmatig-e-teken-systeem-van-LRE-weegtechniek

Uitvoeren van een periodieke steekproef


Door de klant wordt tweemaal per uur een steekproef uitgevoerd. Een steekproef bestaat uit een serie van 5 producten, conform de afspraken met het NMi (Nederlands Meetinstituut).

Wanneer de steekproef op de laboratorium weegschaal volledig is doorlopen, wordt het gemiddelde van een sample in een grafiek getoond. Ook informeert de software de gebruiker, wanneer de steekproef een correctie vereist. Bijvoorbeeld wanneer de steekproef niet voldoet aan de e-teken regelgeving en een te laag uurgemiddelde heeft. De resultaten van de steekproef worden opgeslagen in een database van de software en kunnen op ieder gewenst moment in de vorm van een rapportage worden opgeroepen vanuit de software.

Meer informatie over wegen met e-teken?

Neem contact op, wij adviseren u graag!

    Contactpersoon (verplicht)
    Bedrijfsnaam (verplicht)
    E-mail (verplicht)
    Direct Telefoonnummer (verplicht)