Geijkte weegschaal

Een geijkte weegschaal is voor vrijwel ieder professioneel bedrijf van belang. Door gebruik te maken van een geijkte weegschaal, weet u zeker dat het gewicht dat de weegschaal aangeeft precies klopt. LRE Weegtechniek levert zowel geijkte weegschalen en ijkt voor u de weegschaal die u al in bezit heeft. Met een officiële keuring, weet u zeker dat uw weegschaal aan de wettelijke verplichtingen voldoet als het wegen van materiaal binnen uw bedrijf van belang is.

Het juiste gewicht achterhaalt u met een geijkte weegschaal

Er zijn verschillende redenen waarom een geijkte weegschaal binnen een bedrijf of organisatie van belang is. In de industrie, maar ook in een winkel, is het van belang dat u precies weet hoeveel gram producten u verkoopt tegen een bepaalde prijs. Zeker wanneer er tarieven, lonen of heffingen betaald moeten worden, is het belangrijk dat een erkende geijkte weegschaal een precies gewicht aangeeft. Met een geijkte industrie- of winkelweegschaal bent u altijd zeker van uw zaak.

Geijkte weegschaal in de medische sector

Naast voor handelsdoeleinden, is een geijkte weegschaal een belangrijk hulpmiddel in de medische sector. Bij het maken van medicijnen of bij medische instanties is het gebruik van een uiterste precieze weegschaal zelfs op Europees niveau verplicht. Laat daarom uw medische weegschalen ijken en zorg ervoor dat de balansen in een laboratorium het juiste gewicht aangeven.

Speciaal voor u geselecteerd:

geijkte_weegschaal_voor_gebruik_in_de_industrie.png geijkte_weegschaal_voor_in_de_industrie.png geijkte_weegschaal_voor_in_de_medische_sector.png geijkte_weegschaal_voot_in_de_winkel.png

Ga voor een uiterste precisie

Kies voor een maximale precisie en schaf bij ons een geijkte weegschaal aan. Heeft u al een weegschaal die u wilt ijken? Ons serviceteam komt graag bij u langs om uw exemplaar tot achter de komma nauwkeurig te maken. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0252 202 627.

Ook interessant

grammen weegschaal | professionele weegschaal | plateauweegschaal | elektronische weegschaal | pakketweegschaal | bankweegschaal | telweegschaal | palletweegschaalvloerweegschaal | industrie weegschaal | medische weegschaal 

Stuur ons een bericht. Roel helpt u graag!