Elektronische weegschaal voor pallets

Een elektronische weegschaal van LRE Weegtechniek vindt u in diverse afmetingen voor het wegen van onder andere pallets in bijvoorbeeld een magazijn. Met een palletweegschaal van LRE Weegtechniek bent u verzekerd van kwaliteit. De modellen zijn uiterst robuust uitgevoerd en uitermate geschikt voor industrieel gebruik.

Elektronische weegschaal voor pallets in diverse maten

Een elektronische weegschaal voor pallets is eenvoudig te verplaatsen. Door middel van een U-frame of twee losse weegbalken kunt u eenvoudig Europallets in de lengte afwegen. Een elektronische weegschaal voor pallets is beschikbaar in verschillende afmetingen oplopend van 800x1250x70mm tot 850x1250x80mm.

Speciaal voor u geselecteerd:

elektronische_weegschaal_speciaal_voor_in_de_industrie.png elektronische_weegschaal_voor_industrieel_gebruik.png elektronische_weegschaal_voor_in_de_industrie.png

Een indicator voor de juiste hoogte

Om de weeggegevens af te lezen, dient de palletweegschaal gekoppeld te worden aan een indicator. Een elektronische weegschaal voor pallets wordt dan ook standaard geleverd met een indicator. LRE Weegtechniek biedt u verschillende indicatoren van kunststof tot een indicator met een waterdichtheidsklasse tot IP69K.

De uitlezing kunt op twee verschillende manieren ophangen. Allereerst kunt u ervoor kiezen de indicator op te hangen door middel van een muurbeugel. Daarnaast kunt u de indicator bevestigen aan een statief en deze naar de palletweegschaal plaatsen. Een statief bieden wij aan in staal en roestvrij staal.

Staal of roestvrij staal?

LRE Weegtechniek heeft een groot aanbod weegschalen voor de industrie. Naast de modellen die zijn uitgevoerd in staal, bieden wij u diverse roestvrijstalen modellen aan. Roestvrij staal dient uitstekend in een werkomgeving waarbij de kans dat de elektronische weegschaal voor pallets in aanraking komt met water groot is. Kies daarom altijd voor een roestvrij stalen palletweegschaal wanneer u werkt in zo’n werkomgeving en voorkom schade door roest.

Service van LRE

Bij LRE Weegtechniek is het mogelijk om uw elektronische weegschaal te laten repareren, kalibreren of certificeren. Onze technische dienst met een landelijke dekking helpt u graag en zorgt ervoor dat uw weegschaal weer snel en nauwkeurig werkt.

Advies nodig over een specifieke palletweegschaal?

Een afspraak maakt u eenvoudig via onze servicepagina. Wenst u meer informatie over een bepaalde palletweegschaal? Of wilt u verder advies over een specifieke weegschaal? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0252 202 627. U kunt ook uw vraag stellen door het contactformulier in te vullen.

Ook interessant

geijkte weegschaal | grammen weegschaal | professionele weegschaal | plateauweegschaal | geijkte weegschaal | industrie weegschaal | telweegschaal | vloerweegschaal | pakketweegschaal | bankweegschaal |  

Stuur ons een bericht. Roel helpt u graag!