Checkweger

Een checkweger is een weegschaal, welke dynamisch ieder product controleert op gewicht. Hierbij controleert de checkweger of een product binnen een vooraf ingestelde bandbreedte valt. Is dit niet het geval? Dan wordt het product door de checkweger uitgestoten. Het uitstoten kan op diverse manier zoals een flipper of door middel van lucht. De manier van uitstoten hangt erg samen met het type product dat door de checkweger wordt gecontroleerd. Een checkweger is vaak aangesloten op een centrale transportband en is zelf vaak ook uitgebreid met een klein transportbandsysteem aan de linker- en/of rechterzijde van de machine. Na het instellen van een: doelgewicht en minimum- en maximumgewicht op de checkweger of gekoppelde softwaremodule werkt de checkweger geheel automatisch, zonder tussenkomst van medewerkers.

Direct naar checkwegers 

De ultieme checkweger voor diverse producten

Onze checkwegers zijn geheel uit roestvrijstaal opgebouwd. De checkwegers zijn opgebouwd uit een doordachte constructie tegen vuilophoping. Door een buizenframe en een minimum aan horizontale vlakken is de dynamische zeer eenvoudig schoon te maken. Naast een doordachte constructie tegen vuilophoping zijn onze checkweger voorzien van weegbanden met antibacteriële eigenschappen. Door de hoge hygiëne eigenschappen van onze checkwegers zijn deze volledig conform HACCP en GMP richtlijnen.

Checkweger voor wegingen onder E-teken

De belangrijkste functionaliteit van een E-teken is het wegen van producten op een gemiddeld gewicht over een specifieke batch. Zo bespaart u direct op gewicht vanaf de eerste weging. LRE biedt u diverse weegoplossingen om te mogen afwegen onder E-teken certificering. Hierbij kunt u kiezen om handmatig te controleren door middel van een periodieke steekproef. Ook kunt u voor een 100% controle kiezen, hierbij wordt ieder product gecontroleerd door een dynamische checkweger. Valt het product binnen de vastgestelde marges, dan gaat het product langs de checkweger. Is dit niet het geval? Dan stoot de checkweger het product uit.

Speciaal voor u geselecteerde checkweger:

checkweger_voor_een_100_productcontrole.jpg    

Laat u adviseren als u op zoek bent naar een hoogwaardige checkweger

Weet u al wat voor checkweger u moet kiezen? Laat u adviseren door onze productspecialisten. Iedere bedrijfssituatie is uniek met een geheel eigen werkwijze. LRE denkt graag met u mee over de meest efficiente manier, welke u tevens een besparing in tijd, efficientie of product kan opleveren. Doordat onze Technische Dienst ook checkwegers kan repareren, kalibreren en certificeren, kunt u voor al uw vragen en aanpassingen bij één bedrijf terecht. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina te vinden is.

Service weegt zwaar mee bij het onderhoud van uw checkweger

Tevreden klanten, daar draait het om bij LRE Weegtechniek. Zo maakt u ook gebruik van onze aanvullende diensten, zoals: reparatie, kalibratie en certificatie. Vragen? Stel ze door te bellen naar (+31)(0)252-532436.

elektronischeweegschaal | geijkte weegschaal | grammen weegschaal | vloerweegschaal | telweegschaal | bankweegschaal | pakketweegschaal |
precisie weegschaal | industrie weegschaal

Roel beantwoordt al je vragen over dit product!

Bel of mail voor meer informatie over dit product en de service die LRE kan bieden.

Telefoon: 0252-532436