Vloerweegschaal

Een vloerweegschaal is een ideaal hulpmiddel dat geschikt is voor in diverse branches in een industriele werkomgeving. De vloerweegschalen van LRE onderscheiden zich door een robuust design en eenvoud van schoonhouden. Alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De vloerweegschalen zijn verkrijgbaar in plateau's met diverse afmetingen met of zonder oprit. Daarnaast kunt u kiezen voor een vloerweegschaal boven de vloer of verzonken in de vloer. Voor in iedere productomgeving heeft LRE de ultieme vloerweegschaal tegen een scherpe prijs!

Direct naar vloerweegschalen


Een vloerweegschaal voor verschillende sectoren

Een vloerweegschaal is beschikbaar in diverse afmetingen van 800x800 tot 2000x1500mm. Hierbij varieert de capaciteit van de vloerweegschaal oplopend van 600 tot 3000 kilogram. Door de verschillende afmetingen vloerweegschalen die LRE Weegtechniek u biedt, is er voor iedere denkbare pallet een passende vloerweegschaal. Heeft u een afwijkende maat nodig? Laat het ons dan weten! Maatwerk is namelijk ook mogelijk bij onze vloerweegschalen.

Om de weeggegevens af te lezen, dient de vloerweegschaal gekoppeld te worden aan een indicator. Onze vloerweegschalen worden dan ook standaard geleverd met een indicator. LRE Weegtechniek biedt u verschillende indicatoren van kunststof tot een indicator met een waterdichtheidsklasse tot IP69K.

De uitlezing is op twee verschillende manieren op te hangen. Zo kunt u ervoor kiezen de indicator op te hangen met een muurbeugel. Daarnaast kunt u de indicator bevestigen aan een statief en deze naar de vloerweegschaal plaatsen. Het statief is er in staal en roestvrij staal. Schaf de bijbehorende accessoires aan en ga voor het beste resultaat!

Speciaal voor u geselecteerde vloerweegschalen:

vloerweegschaal_voor_industrieel_gebruik.jpg  stalen_vloerweegschaal_voor_in_de_industrie.jpg  roestvrijstalen_vloerweegschaal_voor_industrieel_gebruik.jpg

Laat u adviseren als u op zoek bent naar een perfecte vloerweegschaal

Weet u al wat voor vloerweegschaal u moet kiezen? Laat u helpen door onze vakmensen en weeg op een betrouwbare en nauwkeurige manier het materiaal waarvan u het gewicht wilt weten. Doordat wij vloerweegschalen ook repareren, kalibreren en certificeren, kunt u voor al uw vragen en aanpassingen bij één bedrijf terecht. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina te vinden is.

Service weegt zwaar mee bij het onderhoud van uw vloerweegschaal

Tevreden klanten, daar draait het om bij LRE Weegtechniek. Zo maakt u ook gebruik van onze aanvullende diensten, zoals: reparatie, kalibratie en certificatie. Vragen? Stel ze door te bellen naar (+31)(0)252-532436.

elektronischeweegschaal | geijkte weegschaal | grammen weegschaal | vloerweegschaal | telweegschaal | bankweegschaal | pakketweegschaal |
precisie weegschaal |

Roel beantwoordt al je vragen over dit product!

Bel of mail voor meer informatie over dit product en de service die LRE kan bieden.

Telefoon: 0252-532436