Telweegschaal

Een telweegschaal ondersteunt u bij het nauwkeurig tellen van licht, gemiddeld of zwaar product. in tegenstelling tot een rekenweegschaal wordt bij een telweegschaal geen prijs berekend, maar het aantal product. Om het aantal product te kunnen berekenen, maakt de telweegschaal gebruik van een telfunctionaliteit. Dit gebeurd door middel van het totaalgewicht van een referentieaantal product. Vervolgens berekent de weegschaal het stukgewicht van 1 stuk product. Dit gewicht wordt opgeslagen in het geheugen van de telweegschaal. De weegschaal rekent vervolgens exact de hoeveelheid uit van hetzelde product. Hierbij leert; hoe groter het referentieaantal, des te nauwkeuriger het resiltaat van de telling zal zijn. Heeft u een extreem licht product? LRE biedt telweegschalen aan, welke zeer nauwkeurig tot op 1.000.000 delen kunnen tellen.


Direct naar telweegschalen 

 

Telweegschalen om product snel en eenvoudig te tellen

De telweegschalen zijn vrijwel allen voorzien van 3 losse displays voor een weergave van het aantal stuks, stukgewicht en het totaalgewicht. Het bepalen van een stukgewicht gaat eenvoudig op een telweegschaal. De telweegschaal deelt het aanwezige gewicht door het ingegeven aantal stuks. Onze meest nauwkeurige telweegschaal, de FC-i serie, rekent dit stukgewicht heel precies uit tot wel 5 cijfers na de komma. Op deze wijze is het mogelijk om snel grote aantallen van uw voorraad snel en nauwkeurig te tellen.

Speciaal voor u geselecteerde telweegschalen:

telweegschaal_voor_het_tellen_van_product.jpg  telweegschaal_voor_zeer_nauwkeurige_tellingen.jpg

Telweegschaal nodig? Laat u door LRE adviseren

Weet u al wat voor telweegschaal u moet kiezen? Laat u helpen door onze vakmensen en weeg op een betrouwbare en nauwkeurige manier het materiaal waarvan u het gewicht wilt weten. Doordat wij telweegschalen ook repareren, kalibreren en certificeren, kunt u voor al uw vragen en aanpassingen bij één bedrijf terecht. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina te vinden is.

Service weegt zwaar mee bij het onderhoud van uw telweegschaal

Tevreden klanten, daar draait het om bij LRE Weegtechniek. Zo maakt u ook gebruik van onze aanvullende diensten, zoals: reparatie, kalibratie en certificatie. Vragen? Stel ze door te bellen naar (+31)(0)252-532436.

elektronischeweegschaal | geijkte weegschaal | grammen weegschaal | vloerweegschaal | industrie weegschaal | bankweegschaal | pakketweegschaal |
precisie weegschaal |