Precisie weegschaal

De precisie weegschalen van LRE zijn allen elektronisch uitgevoerd. Kenmerkend voor de precisie weegschalen zijn dat ze allen met grote precisie kunnen worden afgelezen met een zeer snelle stabilisatietid van slechts 1 seconde. Dit maakt de weegschaal uitermate geschikt voor in o.a. een laboratorium bij het afwegen van vloeistoffen. De precisie balansen zijn beschikbaar met een zeer nauwkeurige indeling vanaf 3 cijfers achter de komma.

Direct naar precisie weegschalen 

Nauwkeurige wegingen met een precisie weegschaal

Wanneer u op een zeer nauwkeurige en betrouwbare manier de meest lichte producten wilt wegen, komt u al snel uit bij een precisie weegschaal. De presicie weegschalen van LRE zijn allen razendsnel met een stabilisatietijd van slechts 1 seconde. Omdat kwaliteit bij LRE hoog in het vaandel staat worden alle precisie weegschalen geleverd met standaard 3 jaar garantie. Prettig toch? Tevens kiest u voor een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van laboratorium balansen.

Speciaal voor u geselecteerd:

precisie_weegschaal_voor_nauwkeurig_wegen.jpg   

De precisie die u wenst!

Schaf waar dan ook in Nederland een precisie weegschaal aan en weet door te meten. Kies een precisie weegschaal en weet tot drie cijfers achter de komma wat het gewicht van uw vloeistof is. Wilt u extreem licht materiaal wegen? Dan heeft u onze analytische balans nodig, die zelfs tot vijf cijfers achter de komma het gewicht kan achterhalen. Heeft u vragen, heeft u meer informatie nodig of wilt u een prijsaanvraag doen? Vul ons contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer onderaan de pagina.

Laat u adviseren als u op zoek bent naar een perfecte precisie weegschaal

Weet u al wat voor precisie weegschaal u moet kiezen? Laat u helpen door onze vakmensen en weeg op een betrouwbare en nauwkeurige manier het materiaal waarvan u het gewicht wilt weten. Doordat wij precisie weegschalen ook repareren, kalibreren en certificeren, kunt u voor al uw vragen en aanpassingen bij één bedrijf terecht. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op het telefoonnummer dat onderaan deze pagina te vinden is.

Service weegt zwaar mee bij het onderhoud van uw precisie weegschaal

Tevreden klanten, daar draait het om bij LRE Weegtechniek. Zo maakt u ook gebruik van onze aanvullende diensten, zoals: reparatie, kalibratie en certificatie. Vragen? Stel ze door te bellen naar (+31)(0)252-532436.

Ook interessant voor u:

Laboratorium weegschaal | analytische balans | compacte balans | draagbare weegschaal | industriele balans | vochtbepalingsbalans | precisie weegschaal

Roel beantwoordt al je vragen over dit product!

Bel of mail voor meer informatie over dit product en de service die LRE kan bieden.

Telefoon: 0252-532436